Oldal kiválasztása

Cégismertető

 

Kevés cég mondhatja el magáról, hogy  negyed évszázadon keresztül sikerült talpon maradnia, sőt évről évre növelnie szerepét a magyarországi piacon. A Dal-Tim Trade Kft. jogelődje, a Dal-Tim Kft. 1995-ös alapítása óta a partnerei és vásárlói igényeit elégíti ki. Sikertörténetét piaci megbízhatóságának, a forgalmazott termékek kiváló minőségének és rendkívül széles választékának, racionálisan kialakított raktárkészletének, valamint a szolgáltatások magas színvonalának és a vevők igényeinek rugalmas kezelésének köszönheti.  Eredményeink elérésében kiemelkedő szerepe volt dolgozóink szakmai felkészültségének, cégünk iránti elkötelezettségének és hűségének.

Termékkínálatunk széles skálájával igyekszünk az építőipar, forgácsolás, szerszámkereskedelem, légtechnika, ipari termelés és karbantartás, szállítmányozás, vegyi anyag- és tisztítószergyártás és forgalmazás, munkaruhák, olajipari protektorok összes feladatára megoldást nyújtani. Ezért szinte minden területen megtalálhatóak standard és magas minőségű termékeink. Így kívánunk hozzájárulni, hogy partnereink mindig az adott feladatnak legjobban megfelelő eszközt választhassák, ami egyúttal biztosítja a legjobb ár/érték arányt is. Az általunk forgalmazott termékek teljes mértékben megfelelnek a magas ipari követelményeknek. Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk.

Raktárkészletünk: Alapvető célunk az ésszerűen kialakított, nagy volumenű, széles és több minőségi színvonalat átfogó raktárkészlet fenntartása, amellyel a felmerülő igényeknek azonnal meg tudunk felelni.

Szolgáltatásaink színvonalának folyamatos növelésével a célunk az üzleti partnereink tevékenységének a támogatása, hozzájárulás a sikeres működéséhez.  Teljes körű szaktanácsadással, igény esetén az általunk forgalmazott eszközökhöz kapcsolódó technológiai ajánlással, szakmai továbbképzésekkel állunk partnereink rendelkezésére. Logisztikai hátterünk biztosítja, hogy a raktáron lévő termékeink partnereink részére az ország bármely pontjára 24 órán belül leszállításra kerüljenek.

Kínálatunk a teljesség igénye nélkül:

  • Szerszámok
  • Légtechnika és levegősgépek
  • Elektromos kisgépek
  • Munkavédelem
  • Hegesztőipari berendezések és alkatrészek
  • Hegesztő anyagok
  • Csiszolás technika
  • Kötőelem
  • Lakatosipari munkák

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel üzletkötőinkkel a kapcsolatot!